Andullatie & Massage

Pijnloze behandeling via andullatietherapie

Warmtetherapie en massagetherapie komen samen in de andullatiebank, een nieuw innovatief alternatief voor de klassieke massagestoel. Door middel van trillingen en infraroodstraling worden uw huid, zenuwbanen, organen en cellen tot diep in de kern losgemaakt en als het ware wakker gemaakt. Andullatietherapie is daarmee een zeer ontspannen, toegankelijke manier om te werken aan pijnklachten en klachten door een chronische aandoening. Bij Fit met Zorg kunt u terecht voor deze andullatietherapie in Noordwijkerhout.

Wat is andullatie?

Massage en infrarood zijn beide al lange tijd beproefde technieken voor de behandeling van pijnklachten. Massage werkt stimulerend voor uw spieren en bloedcirculatie, en de warmte van infraroodstraling ontspant de spieren. Hoe fijn zou het zijn als deze positieve effecten samen kunnen komen in één behandeling? Met deze vraag in gedachten is jarenlang gewerkt aan een oplossing. Het resultaat? Andullatietherapie.

De andullatiebank wordt ook wel het andullatiematras genoemd. Het is als het ware een brede, liggende stoel. Uw behandelaar heeft de keuze uit ruim 16 verschillende programma’s, zodat uw pijnklachten gericht behandeld kunnen worden. Het werkt als volgt:

  • De andullatiebank brengt trillingen voort op een zeer lage frequentie (20-80 Hz). Dit is voelbaar tot diep in het lichaam.
  • Ook de warmte van de infraroodstraling dringt diep door en zorgt voor een heerlijke ontspanning.

 

Andullatie: een ontspannen, toegankelijke manier om te werken aan pijnklachten en klachten door een chronische aandoening

Een geheel nieuw programma biedt de andullatiebank. Deze bank  biedt warmte- en massage in 1 behandeling. Door middel van trillingen en infraroodstraling worden uw huid, zenuwbanen, organen en cellen tot diep in de kern losgemaakt en uw bloedsomloop versnelt waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voeding sneller bij uw spieren en gewrichten komt wat pijn vermindert en soepelheid in bewegen versterkt. Massage werkt stimulerend voor uw spieren en bloedcirculatie en de warmte van infraroodstraling ontspant de spieren.

Ideaal voor mensen met o.a. artrose, artritus, rug-en hoofdpijn klachten, fybromyalgie en reumaklachten. Uw behandelaar heeft de keuze uit ruim 16 verschillende programma’s, zodat uw pijnklachten gericht behandeld kunnen worden.

Voor welke klachten?

Andullatietherapie zetten wij in voor het verzachten en zelfs wegnemen van pijnklachten door talloze aandoeningen. Zo gebruiken wij andullatietherapie bij fybromyalgie, rugklachten en artrose, maar ook bij migraine/hoofdpijn, problemen met de stofwisseling en slaapproblemen. Zo vormt deze pijnloze en niet-invasieve methode een prettige behandelmethode voor een heel breed scala aan klachten.

Andullatietherapie, waar kunt u dat doen? Wij bieden het gewoon aan in ons bewegingscentrum in Noordwijkerhout. Aan de hand van uw klachten en wensen kunnen wij inschatten of u baat zult hebben bij andullatietherapie en zo ja, bij welk programma. Zo bieden wij u altijd een behandeling op maat.

De massagestoel

Fit met Zorg beschikt ook over een massagestoel die de volgende mogelijkheden biedt: Intensieve ontspanningsmassage, een trillingsprogramma specifiek gericht op het verminderen van spierpijn en een herstel-massage welke gericht is op het wegnemen van vermoeidheid en stimuleren van vitaliteit.

De stoel bereikt uw hele lichaam waardoor u fit, ontspannen en vitaal uit de stoel stapt na een massage. De Massagestoel heeft 4 verschillende programma’s:

  • – FINE: Een intensieve ontspanningsmassage
  • – RELAX: Een minder intensieve ontspanningsmassage
  • – STIFNESS: Gericht op het verminderen van spierpijn
  • – RECOVERY: Gericht op het wegnemen van vermoeidheid en stimuleren van vitaliteit

Geniet 15 minuten of een half uur van deze heerlijke massage.

Neem contact op met Fit met Zorg voor meer informatie of een eerste kennismaking. U kunt ons een bericht sturen of bellen naar tel. 0252 514853. Op zoek naar andullatietherapie in de Bollenstreek? Bij Fit met Zorg kunt u terecht.

Afspraak maken? Meer informatie?
Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer!