Revalidatie met Fysiotherapie

Laagdrempelige revalidatie met fysiotherapie

Pak uw revalidatietraject rustig aan door te kiezen voor kalme, laagdrempelige revalidatie met fysiotherapie in Noordwijkerhout met Fit met Zorg. U kunt bijvoorbeeld terecht voor revalidatietherapie na een operatie, maar ook wanneer u kampt met een sportblessure. Wanneer een regulier revalidatietraject u wat te snel gaat, bieden wij een extra rustig traject. Zo kunt u de revalidatie helemaal op uw eigen tempo aanpakken.

Revalidatie met zorg

Revalidatie kan een pittig proces zijn. Uw lichaam doet door een operatie of blessure nog niet wat het hoort te doen en dat is soms frustrerend. Revalidatie door te sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut (fysiofitness) kan een goed idee zijn, maar is soms net wat te zwaar. Daarom kunt u bij Fit met Zorg terecht voor een extra toegankelijk, laagdrempelig traject van revalidatie met fysiotherapie. Dit kan voor ouderen bijvoorbeeld fijn zijn; het traject is dan een vorm van geriatrische revalidatiezorg.

Pak uw revalidatietraject rustig aan door te kiezen voor revalidatie in het tempo dat bij u past en op een manier die bij u past zonder intensieve belasting van uw gewrichten en spieren maar wel spierversterkend. Dit kan met en middels onze e-sportapparaten. Zij bewegen voor u en u volgt de bewegingen die het apparaat aangeeft. Vergelijk het met de e-bike: de fiets fietst voor u en u volgt met uw beweging.

Tevens staan een fysiotherapeut en bewegingsspecialist voor u klaar om met u een hersteltraject te maken dat bij u past en in uw tempo.

Na dit traject kunt u naar wens overstappen naar een regulier revalidatietraject; wij kunnen u daarin begeleiden.

Loopband en fietsen

Om ook tegemoet te komen aan mensen die wel makkelijker kunnen bewegen dan wel een stapje verder willen in bewegen na bijvoorbeeld een gevolgd hersteltraject, beschikt Fit met Zorg over een loopband en meerdere fietsen. Ook hierin wordt u begeleid en kunt u op eigen tempo en wens een programma kiezen dat bij u past.

Wat kunt u verwachten?

U ontvangt bij een bewegingstraject van Fit met Zorg multidisciplinaire zorg. Dat betekent dat er specialisten met verschillende expertises zijn betrokken bij uw herstel. Bewegingscoaches, een fysiotherapeut, een manueel therapeut, een diëtiste, lifestylecoaches: zij belichten uw fysiotherapie/revalidatie allen op hun eigen wijze wat resulteert in een complete (revalidatie)therapie. Wij werken altijd op maat en passen de therapie aan aan uw wensen en vooruitgang. Zo heeft u niet het gevoel dat u onder druk wordt gezet of dat het allemaal te snel gaat.

Bent u op zoek naar een ontspannen revalidatie, revalidatie en bewegen met fysiotherapie of fysiotherapie voor ouderen? Wij staan voor u klaar. Voor een eerste kennismakingsgesprek belt u naar tel. 0252 514853 of stuurt u ons een bericht via het contactformulier. Wij ontmoeten u graag bij Fit met Zorg in Noordwijkerhout!

Afspraak maken? Meer informatie?
Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer!